Lennart en Madelon gaan trouwen!!    

Home
Over Lennart
Over Madelon
Ons verhaal
Veel gestelde vragen
Nieuws
Festiviteiten
Gastenboek
RSVP
Contact


 Inloggen  


bezoekers: 1625
pagina's bekeken: 2939
www.onzebruiloftsite.nl
Veel gestelde vragen

Wat moet ik in hemelsnaam aan?
Om te beginnen; feestelijke kleding! :P De dresscode is Pastel Chic. We zouden het daarom ontzettend leuk vinden als iedereen zich aan de dresscode houdt. Uiteraard begrijpen wij het dat het lastig kan zijn om iets leuks te vinden in een pastel kleur, daarom zijn lichte kleuren natuurlijk ook geen probleem (zolang het maar geen wit is).

Kan ik overnachten?
Op de locatie zelf niet. Maar op 10 minuten rijden zit het Van Der Valk Breukelen. Als je daar rechtstreeks een kamer boekt en erbij vermeld dat je bij Hoeve Landzicht een te gekke party hebt krijg je 10% korting.

Kan ik een extra persoon of +1 meenemen?
De naam op de envelop is/zijn degene voor wie de uitnodiging bedoeld is. De gastenlijst is zorgvuldig samengesteld en we gaan er dan ook van uit dat iedereen onze gastenlijst respecteert. Voor vragen hierover kun je terecht bij onze ceremoniemeester.

Hoe geef ik door of ik wel of niet kom?
Z.s.m. geef je onder het kopje RSVP aan of je wel of niet kunt komen. Ook wanneer je een deel van de dag aanwezig zult zijn kun je dit aangeven

Wat betekent RSVP eigenlijk?
RSVP is een verzoek onderaan een uitnodiging om te reageren en aan te geven of men al dan niet ingaat op deze uitnodiging. "RSVP" is een kortere schrijfwijze voor Répondez s'il vous plaît, oftewel Antwoord alstublieft (of u wel of niet van plan bent te komen).

Hoe zit het met het vervoer?
Met het openbaar vervoer richting Nieuwer-Ter-Aa is een hele opgave. De reistijd zal in de meeste gevallen erg lang zijn. Uiteraard is het niet onmogelijk maar vanaf de dichtsbijzijnde bushalte is het nog 20 minuten lopen. Het beste kun je dus met de auto komen. Er is (gratis) voldoende parkeergelegenheid op naastgelegen terrein.

Mag ik foto’s maken op de bruiloft?
Het bruidspaar is gek op foto’s, dus dit mag zeker! Foto’s van het bruidspaar zelf plaatsen zij graag zelf als eerst op Social Media.

Mag ik een stukje doen voor het bruidspaar?
Dit kan en vinden we erg leuk! Neem hiervoor contact op met onze ceremoniemeester. Aan haar kun je door geven wat je zou willen doen en hoe lang je hier ongeveer voor nodig hebt. Zij kan dit dan mee nemen in de planning. Het bruidspaar houdt alleen niet zo van ‘abc-tjes’. Op de feestavond houden we graag de feeststemming er in en zou een toespraak de sfeer erg onderbreken. Dus een dansje of liedje zou dan erg leuk uitkomen :)

Ik heb een voedselallergie en/of ik ben vegetarisch. Hoe geef ik dit door?
Dit kun je doorgeven aan de ceremoniemeester of bij de opmerking onder het kopje RSV.