Lennart en Madelon gaan trouwen!!    

Home
Over Lennart
Over Madelon
Ons verhaal
Veel gestelde vragen
Nieuws
Festiviteiten
Gastenboek
RSVP
Contact


 Inloggen  


bezoekers: 1630
pagina's bekeken: 2944
www.onzebruiloftsite.nl
Over MadelonOp 14 oktober 1992 kwam ik binnen een uur op deze wereld. Dat was erg snel wat later ook erg schaars bleek te zijn in m’n verdere leven. Ik was een aandoenlijk schattig meisje met witte pijpenkrullen, was erg sociaal, liep met iedereen maar al te graag mee en stond graag in de spotlight. 

De kleuterklas was heel leuk, lekker spelen en geen verplichtingen. Totdat we leerde lezen. Toen vond ik school stom.  Dat is ook altijd zo gebleven. Kwam altijd te laat...ja ook op de basisschool.. kon niet goed meekomen met de les en liep al snel achter op de rest. Toen is het maar op dyslexie gegooid en moest ik maar naar een andere school. Daar was het allemaal iets losser en kon je op eigen niveau werken. Al snel was ik de beste van de school met lezen. Wel bleef ik erg achter met rekenen en is dat ook nooit meer goed gekomen. Want 3 + 5 = uuuuuuuuuuh *telt op vingers*........... 8...... toch?

Middelbare school ging ook erruuuug moeizaam... maar hè... uiteindelijk geslaagd voor VMBO Kader! Yes!
En toen moest er nog een opleiding achteraan want ik had nog leerplicht tot me 18e. Dan maar iets met kinderen ofzo want dat vond ik altijd wel heel leuk. Half jaar voor me 18e mee moeten (gelukkig) stoppen door privé omstandigheden dus ging ik maar werken. Op me 13e was ik al begonnen met werken maar elk jaar ergens anders. Op me 14e had ik al vriendjes en dat wisselde, net als mijn baantjes, erg snel. Vaak tot grote ergernis van moeders. Paar keer ook een soort van erg serieus iets gehad waarbij ik ook flink hard “op m’n bek” ben gegaan. De ene keer nog harder dan de ander. 

Ik wilde een frisse start maken met me oude vertrouwde baan bij Starbucks op Schiphol, in de woonplaats waar ik ben opgegroeid, ZONDER iemand, in me eigen huisje.... tot dat ik weer eens naar de kroeg ging......