Lennart en Madelon gaan trouwen!!    

Home
Over Lennart
Over Madelon
Ons verhaal
Veel gestelde vragen
Nieuws
Festiviteiten
Gastenboek
RSVP
Contact


 Inloggen  


bezoekers: 1628
pagina's bekeken: 2942
www.onzebruiloftsite.nl
Over LennartJa waar moet ik beginnen? Natuurlijk! Bij het begin!!wink 

Op 23 september 1989 zag ik voor het eerst het licht, dit vond ik verschrikkelijk, dus hield ik voor een aantal weken nog mijn ogen dicht. In de jaren daarna groeide ik op als een vrolijk spontaan rood mannetje waar menig mens mee wegliep. 

Ik ontplooide mijzelf in alle rust en vond het allemaal wel best, alles op zijn tijd... jaartje extra in de kleuterklas gezeten, jaartje extra op de middelbare school gezeten en uiteindelijk kwam ik erachter dat ik toch niet zoveel zin meer had om op school te zitten, dus besloot ik de twee jaar die ik achter liep weer in te halen met een versnelde mbo opleiding. Wonder boven wonder is het mij nog gelukt ook.. ik sta er zelf nog van te kijken!!

Uiteindelijk wist ik niet wat ik wilde.. in de horeca blijven? Of een nutteloze opleiding doen? Natuurlijk koos ik voor het tweede en ging ik de opleiding vrijetijdsmanagement doen! Beste keus ever!!!, ooh nee, toch niet.... nou, dan maar weer de horeca in. Het heeft even geduurd allemaal, maar eindelijk na 29 jaar heb ik voor mij de weg naar succes toch gevonden! 

In de tussentijd waren mijn ouders hun plannen aan het smeden om te emigreren. Ik gaf ze al mijn support omdat ik in eerste instantie dacht dat het ze toch niet ging lukken. Dat bleek net even iets anders uit te pakken, want mijn vader heeft zijn tanden zo in “hun droom” gezet dat het na jaren van ups en downs toch is gelukt. Zij verhuisde naar curacao. Een tijd van leegte en eenzaamheid brak aan en wist ik even niet meer wat ik met mijn leven aan moest tot ik dronken in de kroeg zat....