Lennart en Madelon gaan trouwen!!    

Home
Over Lennart
Over Madelon
Ons verhaal
Veel gestelde vragen
Nieuws
Festiviteiten
Gastenboek
RSVP
Contact


 Inloggen  


bezoekers: 1629
pagina's bekeken: 2943
www.onzebruiloftsite.nl
Ons verhaal

Madelon was toe om weer nieuwe mensen in haar leven te laten. Lennart voelde zich moeder ziel alleen omdat hij zijn ouders verschrikkelijk erg miste. Deze combinatie leek goud te zijn toen ze op een avond tegelijkertijd bij de kroeg van het dorp buiten zaten. Lennart was ladderzat en lulde maar tegen Madelon aan terwijl ze aandachtig zat te luisteren. Alles kwam er uit met weinig tussenpauzes. 
De volgende dag sloeg Len zich voor z’n hoofd omdat hij dacht dat hij het goed verprutst had. Wat had ie eigenlijk allemaal gezegd? Wat zou ze nou van hem denken? 🤔
Gelukkig was die onzekerheid snel voorbij! Len pakte zijn kans toen Madelon een fornuis nodig had. En laat Lennart er nou net een hebben staan die bijna nieuw en ongebruikt is! Dus Lennart knoopte eerst “smooth” een gesprekje aan en kwam daarna to-the-point. Na even onderhandelen waren ze het eens en hadden ze een deal; 150€, schoongemaakt, gebracht en geïnstalleerd..... uiteindelijk is alleen de 150€ van de deal terecht gekomen. 😅 Het maakte Madelon niet zo veel uit, het was immers gezellig! Eindelijk een nieuw, maar toch niet zo nieuw, vertrouwd iemand in haar leven. De klik was er meteen in de kroeg al en de band werd alleen maar sterker. Omdat ze allebei in de horeca werkte waren ze vaak ook op dezelfde momenten wakker of kwamen ze thuis. Len maakte GRAAG een omweg naar huis. Omdat Madelon nét in haar huis woonde moest er nog veel gebeuren en Len hielp ook GRAAG mee! En dat gebeurde ook. Al snel waren ze onafscheidelijk en zo leken ze al snel een stelletje. Dat werd nog lang ontkend. 
Tot op een dag Alja naar Nederland kwam. Tsja... beetje raar om het nog steeds te ontkennen.. dus op 20 september 2015, op een beetje onromantisch moment, wanneer ze net wakker waren en nog half slaapdronken waren, vroeg Madelon; “zullen we dan maar gewoon vriendje en vriendinnetje zijn?”